Sözlesme

Değerli Ziyaretçilerimiz, Müşterilerimiz ve Üyelerimiz,

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") kapsamındaki haklarınız hususunda sizleri bilgilendirmek istiyoruz.
 
Bu metinde:

  • Safa Hac Market (“Mağazalar”) ziyaret etmeniz ve/veya Mağazalar’dan alışveriş yapmanız
  • safahediyemarket.com internet sitelerini (“Site/Siteler”) veya cep telefonunuza indireceğiniz Network uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanarak Site’yi ziyaret etmeniz, Site’den alışveriş yapmanız veya Site’ye üye olmanız (“Site Üyesi”),
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasını kabul etmeniz;

 
halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin aydınlatma metni, açık rıza vermek istemeniz halinde vereceğiniz açık rıza beyanları ve Site’yi ziyaret etmeniz halinde kullanılan çerezlere ilişkin bilgilerin yer aldığı çerez politikamız  yer almaktadır.
 
Sizler tarafından verilen ve taraflarından edinilen bilgilerin ve işlemlerinin güvenliği için gerekli önlemler bilgi ve işlemin mahiyetine göre Şirketimiz veya ilgili kuruluşca sistemlerde, teknolojik imkanlar ve maliyet unsurları dahilinde, uygun teknik ve idari yöntemler ile alınmıştır.

  1. KVKK Aydınlatma Metni

Kanun uyarınca “Veri Sorumlusu” sıfatıyla Safa Hac Market olarak işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metni aşağıdadır.

 
Hangi Kişisel Verilerinizi İşliyoruz?
Mağazaları Ziyaret Etmeniz Halinde